Intretinere site

  • Publicat: Aprilie 2, 2018
    • Bucuresti Sector 1, Romania

Administrare site
Realizam servicii de intretinere site (administrare site), mentenanta pentru site-uri web mai vechi dar si pentru site-uri nou realizate. Fie ca este vorba de un site de prezentare HTML sau un site PHP, cu Panou de administrare CMS - un magazin online, un site pentru anunturi, catalog produse, ne putem ocupa de administrarea, intretinerea lor: actualizari de continut (texte, imagini), depanarea unor erori, implementarea de noi functionalitati in site (redesign site, adaugare de pagini noi, versiuni noi de limba in site, adaugare panou de administrare, noutati, newsletter, cos de cumparaturi, statistici vizitatori, etc).

Intretinere site HTML
Asiguram administrare site pentru orice site web HTML realizat de catre noi dar si pentru site-uri pe care le-ati realizat anterior, cu alte firme: creare de pagini noi, optimizare pagini, redesign, transformare in site tip Responsive (optimizat pentru mobil si tableta), adaugarea de noi sectiuni, galerii foto, SEO - optimizare pagini, etc.

Administrare magazin online, mentenanta site-uri complexe
Realizam intretinere site-uri complexe, magazine online prin adaugarea de noi pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto, dezvoltarea unor noi sectiuni.

Pasi Administrare site
1. Trimiteti o solicitare pe adresa noastra de e-mail: contact@crearesiteweb.eu
2. In maxim 24h facem o analiza si va trimitem oferta noastra de administrare site - oferta de pret si durata de executie.
3. Avand acordul Dvs, efectuam modificarile solicitate, iar la final emitem factura fiscala pentru serviciul de administrare site.

Informaţii utile

  • Creare site web, optimizare SEO, promovare web si administrare site-uri web
  • Realizare site web si magazine online, solutiile ideale pentru orice tip de afacere din Romania. Solutii complete de creare site web la preturi corecte!
  • Creare site la cheie. Oferta include: creare site, domeniu web, gazduire web, Optimizare site, promovare online, Optimizare Seo, Cu posibilitate de administrare lunara a site-ului
  • Etapa de creare site este extrem de complexa, primul pas fiind acela de a va asculta intotdeauna cu atentie. Vrem sa intelegem obiectivele afacerii d-tra, nevoile de audienta ale brandului si totodata peisajul competitiv. Proiectele noastre nu sunt create la intamplare, fiecare site ce se creaza este personalizat in functie de cerere clientului