Creare site

Creare site de prezentare complet

Cautati un site administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe precum integrarea cu retelele de socializare, logo personalizat, galeriei foto/video, multiple solutii de contact sau inscrierea afacerii in Google Business? Iata ce functionalitati prezinta un site realizat de agentia noastra:


+ alte functionalitati si servicii de calitate:

blog integrat

BLOG INTEGRAT

Integram un blog modern cu acelasi design ca site-ul principal pentru a putea publica stiri, noutati din interiorul companiei sau oferte speciale.

pagini nelimitate

PAGINI NELIMITAT

Solutia noastra este complet administrabila si include posibilitatea de a adauga, edita sau sterge paginile foarte usor. Nelimitat pagini si articole pentru afacerea ta!.

consultanta promovare

CONSULTANTA PROMOVARE

Realizarea site-ului este doar un simplu pas in acest drum catre succesul online al companiei tale. Departamentul de promovare garanteaza consultanta gratuita!.

Suport tehnic

SUPORT EMAIL/TELEFONIC

Pentru a rezolva in timp util orice problema pe care o intampinati, avem o echipa de tehnicieni care ofera suport in timp real, atat prin email cat si telefonic..
email personalizat

EMAIL PERSONALIZAT

Utilizand domeniul companiei tale vom configura un email de forma nume@firma.ro pentru o identitate cu adevarat profesionala - email personalizat gratuit!.

imagini nelimitat

IMAGINI NELIMITAT

Ai de gand sa creezi una sau mai multe galerii de imagini in site? Nu exista restrictie din acest punct de vedere - poti uploada oricare imagini doresti pentru a le afisa in site!.

Mentenanta

MENTENANTA

Ce este mentenanta? Noi o numim o garantie, garantia ca site-ul companiei tale va fi intotdeauna functional si pregatit pentru a le oferi vizitatorilor informatia pe care acestia o cauta..

garantie

GARANTIE

Aveti garantie de pana la un an de zile pentru orice site realizat de noi. Se asigura update si interventii rapide in cazul unor probleme tehnice.