Servicii de curierat Vikingcourier

  • Publicat: Iunie 17, 2018
    • Bucuresti Sector 2, Romania

Compania noastra ofera servicii de curierat Romania-Scandinavia.
Infintata in anul 1998 co societate de transporturi si comert. Din 2012 avem saptamanal o utilitara pentru transport express in zona de nord a Europei.
Oferim clientilor nostri servicii de calitate la un pret corect.
Nici un incident de transport major.
Nici un incident de distrugere sau furt.
Fiecare autovehicol detine asigurare de marfa cargo, limita maxima 50000 euro.
Gama larga a serviciilor oferite, calitatea acestora, flexibilitatea, capacitatea noastra de adaptare la necesitatile specifice ale clientilor precum si tarifele reduse oferite, au facut ca la serviciile nostre sa apeleze numerosi clienti.
Provocarea noastra permanenta consta in cautarea modalitatilor prin care am putea oferi clientilor nostrii servicii de calitate si promptitudine.
Permanent ne adaptam la standardele pietei si cerintele clientilor.
Unul dintre scopurile de bază ale companiei noastre este de a vă ajuta să economisiţi bani, fără a renunţa la calitatea serviciilor de care aveţi nevoie. Avand de partea noastra argumentele de mai sus, pentru mai multe detalii, va invitam sa nu ezitati a ne contacta.
Avantajele noastre?
acoperirea 100% a teritoriului, România si Danemarca,
acoperire in mare parte a teritoriului Suediei si Norvegiei,
preluari sau livrări oriunde la adresă, prin logistica proprie complexă, cât şi a subcontractorilor şi partenerilor săi.
viteză mare de livrare prin organizarea zilnică a transporturilor
facilităţi online, ce combină logistica cu tehnologia şi care permit cotaţiile de preţ şi comenzile instante, din contul de client de pe website-ul nostru, urmărirea în timp real al statusului livrărilor, urmărirea prin tracking GPS a poziţionării mijloacelor de transport folosite.
facilităţi logistice în ajutorul clienţilor noştri, ce includ folosirea autoutilitarelor cu lift pentru preluare/livrare paleţi, furnizare de suporţi de lemn şi folie pentru paletizare, la cerere.
standardizarea paleţilor în doar trei categorii (întreg, jumătate, sfert), indiferent de baza suport folosită (euro paleţi sau industriali), în funcţie numai de înălţime şi greutate.
preţurile cele mai mici, pentru toate cele trei categorii, aceleaşi pentru toate zonele şi destinaţiile.

Informaţii utile

  • Creare site web, optimizare SEO, promovare web si administrare site-uri web
  • Realizare site web si magazine online, solutiile ideale pentru orice tip de afacere din Romania. Solutii complete de creare site web la preturi corecte!
  • Creare site la cheie. Oferta include: creare site, domeniu web, gazduire web, Optimizare site, promovare online, Optimizare Seo, Cu posibilitate de administrare lunara a site-ului
  • Etapa de creare site este extrem de complexa, primul pas fiind acela de a va asculta intotdeauna cu atentie. Vrem sa intelegem obiectivele afacerii d-tra, nevoile de audienta ale brandului si totodata peisajul competitiv. Proiectele noastre nu sunt create la intamplare, fiecare site ce se creaza este personalizat in functie de cerere clientului

Servicii asemanatoare