Echipa de fierari betonisti

  • Publicat: Mai 11, 2018
    • Bucuresti Sector 3

Meseria de fierar betonist
Activitatea fierarului-betonist se desfașoară în echipă, sub îndrumarea și supravegherea unui șef de echipă. Acesta lucrează în ateliere sau spații special amenajate pentru pregatirea și fasonarea oțelului beton sau pe șantiere de construcții, la locul de punere în operă a materialelor. Lucrările se execută în baza unor regulamente stricte, respectându-se toate normele de protecție a muncii. Atunci când lucrarea efectuată este de așa natură, fierarul betonist colaborează cu alte categorii de muncitori precum: sudori, dulgheri, betoniști.

Activitatea unui fierar-betonist
Fierarul betonist are obligația de a urma cu strictețe cerințele stipulate în proiectul de execuție a lucrării. Acesta manipulează materialele necesare pentru activitățile curente de muncă și le transportă, în majoritatea cazurilor pe distanțe mici, prin purtare directă de la locurile în care sunt aduse, cu mijloace de transport și de ridicare a sarcinilor. Fierarii betoniști care fixează materialele în dispozitivele de prindere ale utilajelor pentru transport la înălțime sau pe orizontală sunt instruiți și autorizați ca legători de sarcină.

Informaţii utile

  • Creare site web, optimizare SEO, promovare web si administrare site-uri web
  • Realizare site web si magazine online, solutiile ideale pentru orice tip de afacere din Romania. Solutii complete de creare site web la preturi corecte!
  • Creare site la cheie. Oferta include: creare site, domeniu web, gazduire web, Optimizare site, promovare online, Optimizare Seo, Cu posibilitate de administrare lunara a site-ului
  • Etapa de creare site este extrem de complexa, primul pas fiind acela de a va asculta intotdeauna cu atentie. Vrem sa intelegem obiectivele afacerii d-tra, nevoile de audienta ale brandului si totodata peisajul competitiv. Proiectele noastre nu sunt create la intamplare, fiecare site ce se creaza este personalizat in functie de cerere clientului

Servicii asemanatoare