WEST-FOOTBALL.COM

  • Publicat: Septembrie 5, 2018
    • Galati, Romania

Ready to start! Junior's Cup Bulgaria 2018 the 5th edition Albena – Bulgaria. * RESPECT FOR RESPECT * NO TO RACISM *. * FAIR PLAY *

World Elite Sport Top (WEST) – Football Arena s-a nascut din dorinta de a contribui la cresterea si dezvoltarea tinerei generatii de sportivi. Credem ca prin organizarea de evenimente sportive, generatia tanara are prilejul de a invata unii de la alti , de a schimba opinii, de a vedea cum alte cluburi din tari diferite se organizeaza, lucreaza si se antreneaza pentru a face performanta.

Participarea la evenimentele create de WEST Football Arena sunt benefice atat din prisma masurarii nivelului de pregatire al echipelor participante, cat si un bun prilej de a schimba informatii privind modalitatile de a creste nivelul fizic si tehnico-tactic care conduc la performanta tinerei generatii.

WEST Football Arena este mai mult un hobby decat o afacere, nascandu-se dintr-o pasiune pentru sport (fotbal), avand in vedere ca provenim dintr-o familie de sportivi, copiii nostri au practicat sau practica acest sport minunat numit fotbal.

Dorinta noastra este de a contribui intr-o mai mica sau mai mare masura la dezvoltarea acestui fenomen in randul noii generatii.

Informaţii utile

  • Creare site web, optimizare SEO, promovare web si administrare site-uri web
  • Realizare site web si magazine online, solutiile ideale pentru orice tip de afacere din Romania. Solutii complete de creare site web la preturi corecte!
  • Creare site la cheie. Oferta include: creare site, domeniu web, gazduire web, Optimizare site, promovare online, Optimizare Seo, Cu posibilitate de administrare lunara a site-ului
  • Etapa de creare site este extrem de complexa, primul pas fiind acela de a va asculta intotdeauna cu atentie. Vrem sa intelegem obiectivele afacerii d-tra, nevoile de audienta ale brandului si totodata peisajul competitiv. Proiectele noastre nu sunt create la intamplare, fiecare site ce se creaza este personalizat in functie de cerere clientului

Servicii asemanatoare