Firma de curatenie iasi - CuratenieinIasi.Ro

  • Publicat: Septembrie 27, 2018
    • Iasi, Iasi, Romania

CLEAN CLEANER

Clean Cleaner este o firma de curatenie profesionala din IASI, care ofera servicii personalizate, de cea mai inalta calitate, pentru curatenia generala si de intretinere a birourilor, a spatiilor comerciale si industriale.

Profesionistii Clean Cleaner lucreaza individual cu fiecare dintre clienti pentru a crea planul personalizat de curatenie profesionala, optim pentru fiecare tip de companie. Garantia calitatii Clean Cleaner : personal calificat si proceduri eficiente.

Folosim echipamente profesionale de curatenie destinate igienizarii oricarui domeniu de activitate.
Folosim doar personal calificat de incredere, oameni integrii.
Va ajutam sa economisiti timp si efort, preluand sarcinile voastre.
Recunoastem si pretuim clientii nostrii prin preturi specialesi timpi redusi de asteptare.
Misiunea Clean Cleaner este sa ofere servicii de curatenie de cea mai inalta calitate, printr-o oferta personalizata, bazata pe orientarea catre client si asigurarea nevoilor de curatenie ale acestuia.

Informaţii utile

  • Creare site web, optimizare SEO, promovare web si administrare site-uri web
  • Realizare site web si magazine online, solutiile ideale pentru orice tip de afacere din Romania. Solutii complete de creare site web la preturi corecte!
  • Creare site la cheie. Oferta include: creare site, domeniu web, gazduire web, Optimizare site, promovare online, Optimizare Seo, Cu posibilitate de administrare lunara a site-ului
  • Etapa de creare site este extrem de complexa, primul pas fiind acela de a va asculta intotdeauna cu atentie. Vrem sa intelegem obiectivele afacerii d-tra, nevoile de audienta ale brandului si totodata peisajul competitiv. Proiectele noastre nu sunt create la intamplare, fiecare site ce se creaza este personalizat in functie de cerere clientului

Servicii asemanatoare